Pestis Imperium ongediertebestrijding

Samenwerking Pestis imperium en Beestjes Kwijt

×
Ga terug naar het overzicht

Samenwerking Pestis imperium en Beestjes Kwijt

Beestjes Kwijt is een landelijk netwerk van professionele lokale plaagdierbeheersers. Wanneer mensen bellen met Beestjes Kwijt, komen ze direct uit bij een professionele plaagdierbeheerser. Pestis imperium is onderdeel geworden van dit netwerk. Hiermee kan Beestjes Kwijt haar landelijke dekking garanderen en zijn klanten altijd verzekert van een professionele plaagdierbeheerser.

Altijd verzekert van een professional

Beestjes Kwijt verbindt de vraag van klanten met een lokale professional. Alle professionals zijn van tevoren gescreend. Hierdoor is de klant altijd verzekert van een ervaren en gediplomeerde vakman uit de buurt. Pestis imperium is nu toegevoegd aan deze groep professionals. Samen staan we voor kwaliteit en klantvriendelijkheid tegen marktconforme prijzen.

Werkwijze

Wanneer je een plaagdierbeheerser zoekt, kom je al snel uit op de website van Beestjes Kwijt. Hier zoek je op je postcode of plaatsnaam. Vervolgens kom je uit op de pagina van de lokale professional. Wanneer je het nummer van de vakman belt, kom je direct uit bij de vakman. Geen gedoe met callcenters, gewoon direct het plaagdierbeheerbedrijf aan de telefoon. Ook bestaat de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen waarna de lokale plaagdierbeheerser contact opneemt.

Vervolgens is de werkwijze zoals gebruikelijk. We bespreken het probleem, komen op locatie voor een opname en indien mogelijk gaan we direct aan de slag. Alles gaat natuurlijk in overleg.

Wanneer we op locatie komen, laten we ons visitekaartje achter. Zo kun je ons in het vervolg direct bellen, mailen of appen.

Ook voor bedrijven

Voornamelijk particulieren bezoeken de website van Beestjes Kwijt. Maar doordat je direct met de lokale professional in contact staat, kunnen bedrijven hier natuurlijk ook gebruik van maken.

Toch liever direct contact? Dat kan natuurlijk ook. Kijk daarvoor op onze contactpagina.

Neem contact op

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71