Pestis Imperium ongediertebestrijding

Vrouwen in de plaagdierbeheersing

×
Ga terug naar het overzicht

Vrouwen in de plaagdierbeheersing

Vrouwen in de plaagdierbeheersing is uniek maar bij Pestis imperium werkt er 1! Dat is iets wat toch weinig voorkomt in de plaagdierbranche. Dat vond Pest Control News (PCN) een interessant onderwerp om aan te snijden. Samen met 6 andere vrouwelijke plaagdierbeheerser werd Tessa geïnterviewd. Lees in de bijlage de Pest Control News nr. 47. Op pagina 18 begint het artikel over vrouwen in de plaagdierbranche!

Heeft u ook vragen over het vak als plaagdierbeheerser? Neem gerust contact met ons op.

Ga terug naar het overzicht

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71