Marterwering

Pestis imperium

Marterwering

Steenmarters zijn prachtige beschermde dieren. Helaas kunnen deze dieren forse schade aanbrengen, bijvoorbeeld aan gebouwen of auto’s. Pestis imperium is gespecialiseerd in het weren van steenmarters. Vermoedt u dat u last heeft van een steenmarter? Neem dan gerust contact met ons op.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Overlast van een steenmarter

Vieze geur en kapotte isolatie

Overlast van een steenmarter

Overlast van een steenmarter uit zich vaak door kapotte isolatie, een vieze geur, (harde) geluiden in de avond of juist in de vroege ochtend, Veren in de dakgoot of op de grond, gekrab of gestommel.

Steenmarters zijn territoriale dieren. Binnen hun territorium hebben ze meerdere schuilplaatsen. ’s Nachts zijn ze op jacht en overdag rusten ze in een schuilplaats. Daardoor wordt overlast van steenmarters niet elke dag ervaren. Wanneer een steenmarter een nest heeft, zal deze wel elke dag terugkeren naar het nest om voor de jongen te zorgen. Wanneer de jongen wat groter worden en de wereld gaan onderzoeken, zal de overlast toenemen.

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Steenmarters weren

Beschermde lastpakken

Steenmarters weren

Steenmarters zijn beschermd. Een steenmarter mag je niet doden, vangen of verjagen. Wél mogen ze geweerd worden, al dient hierbij rekening te worden gehouden met een aantal vragen:

  • Hebben ze jongen?
  • Worden ze niet opgesloten?

Wanneer er jongen zijn, zal Pestis imperium geen wering aanleggen. Wel is het mogelijk om in die tijd wildcamera’s te plaatsen om in de gaten te houden wanneer de jongen het nest definitief verlaten.

Offerte aanvragen

Werkwijze

Maatwerk aanpak

Werkwijze

Pestis imperium zal eerst op onderzoek uitgaan. Hierbij wordt gekeken of het inderdaad om een steenmarter gaat en niet om bijvoorbeeld ratten of vogels. Wanneer blijkt dat het inderdaad om een steenmarter gaat, zal er een Plan van Aanpak worden besproken met u. U ontvangt daarna een offerte om marterwering aan te leggen. Wanneer u akkoord geeft, zal er een specifiek moment gekozen worden waarop de wering wordt aangelegd zonder de steenmarter op te sluiten. Neem gerust contact met ons op om uw situatie te bespreken.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71