Pestis Imperium muizen-weren

Pestis imperium

Muizenwering

Muizen houdt u natuurlijk het liefst buiten de deur. Ze knagen aan van alles, van kabels tot voedsel. En door hun behendigheid lopen ze met gemak over muren en wurmen ze zich door gaatjes van slechts een halve centimeter! Ze planten zich razendsnel voort en dragen veel bacteriën bij zich. Vandaar dat het zeer aan te bevelen is om de kans dat muizen binnen komen te verkleinen. Pestis imperium kan u hierbij helpen!

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

waarom muizen weren

Voorkomen is beter dan genezen

Waarom muizen weren?

Muizen weren verkleint de kans dat de dieren naar binnen komen. Dit is speciaal belangrijk in scholen, kinderdagopvang, zorginstellingen, opvangcentra, foodsector en horecagelegenheden. Door muizen te weren voorkomt u:

  • Gezondheidsklachten door bacteriën en ontlasting
  • Schade aan bekabeling, voedselvoorraad of andere inventaris
  • Een slecht imago
  • Ongemak op de werkvloer door werknemers, gasten, bewoners, etc.

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Opname en advies

Maatwerk

Opname en advies

Doordat ieder gebouw anders is, is muizenwering maatwerk. Het voorstel voor wering wordt daarom afgestemd op iedere locatie. In een enkel geval is het niet of beperkt mogelijk om te weren. Vaak kunnen er dan wel andere maatregelen genomen worden om de kans op overlast te verkleinen. Deze adviezen worden met u besproken wanneer wij op locatie aanwezig zijn.

Offerte aanvragen

Wanneer muizen toch overlast veroorzaken

Snel en veilig van muizen af

Wanneer muizen toch overlast veroorzaken

Ondanks de genomen weringsmaatregelen, kan het gebeuren dat muizen een klein gaatje ontdekt of gecreëerd hebben. Ontstaat er toch overlast? Dan gaan we muizen alsnog bestrijden, we doen dit op basis van Integrated Pest Management.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71