Spinnenwering

Pestis imperium

Spinnenwering

Ervaart u overlast van spinnen? Pestis imperium kan u helpen. Er is een reden waarom spinnen ergens zitten, namelijk, er zijn voldoende insecten. Spinnen zijn ontzettend nuttige dieren. Ze eten allerlei insecten op. Veel mensen zijn bang voor spinnen, dat heet arachnafobie. Er zijn in Nederland geen – toegelaten – middelen op de markt om spinnen te bestrijden. Wél kunnen spinnen geweerd worden. Lees hier hoe wij dat doen én wat u er zelf tegen kan doen.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Weren van spinnen

Voorkomen dat spinnen hechten

Weren van spinnen

Om spinnen buiten de deur te houden, is het belangrijk dat naden en kieren goed afgedicht worden. Dit kunt u zelf doen of Pestis imperium voor inschakelen. Daarnaast kunnen wij aan de buitenkant een middel aanbrengen dat ervoor zorgt dat spinnen niet meer kunnen hechten. Hiermee wordt voorkomen dat ze het gebouw makkelijk kunnen binnendringen. Afhankelijk van de weersomstandigheden, werkt dit middel enkele maanden.

Daarnaast kunt u zelf aan de slag om spinnen minder aan te trekken. Denk hierbij aan:

  • Verwijder dode bladeren, composthopen en ander tuinafval. Maak het de spinnen moeilijk om zich te verschuilen!
  • Knip dichte begroeiing bij en wiek het gras zo kort mogelijk.
  • Hoe feller de tuinverlichting, hoe meer kans op spinnen. Zorg daarom voor zacht licht in je tuinlampen. Kun je zonder buitenverlichting? Dat is dan nog beter!

Zorg voor zo min mogelijk vochtige plekken in je tuin. Staat het gebouw naast het water? Dan wordt dat natuurlijk lastig, maar voorkom stilstaand water in emmers, potten, bloembakken of andere containers.

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Natuurinclusief beheersen

Overlast verminderen door extra natuur

Natuurinclusief beheersen

Een andere denkwijze betreffende overlast is ook mogelijk, namelijk natuurinclusief beheersen. Spinnen zijn daar te vinden waar de omgeving ideaal is. Wanneer de omgeving aangepast zou worden, wordt de overlast van spinnen minder.

Hierbij valt te denken aan het verplaatsen van een vijver, verplaatsen of aanpassen van verlichting, het kort houden van begroeiing of juíst extra specifieke beplanting op de juiste plaats zetten waardoor insecten zich verplaatsen en daarmee de spinnen ook. Hierdoor kan u genieten van een prachtige omgeving inclusief bijhorende fauna maar met minder of geen overlast. Deze trajecten hebben overigens wel tijd nodig (minimaal 1 jaar) voordat de natuur aangepast en gewend is.

Offerte aanvragen

Over ons

Drive om verschil te maken

Over ons

Pestis imperium is ontstaan uit een drive om een verschil te maken. Om onze opdrachtgevers daadwerkelijk te ontzorgen. Dit doen we door contact te houden. Transparant en eerlijk te zijn. Maar ook door zo laagdrempelig als mogelijk te zijn. We zijn 7 dagen per week bereikbaar via de mail, telefoon en/of app.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71