Vogelwering

Pestis imperium

Vogelwering

Pestis imperium is specialist op het gebied van vogelwering. Heeft u overlast van vogels? Wij bieden een maatwerk oplossing voor ieder type overlast. En voor ieder soort vogel. Last van vogels onder de dakpannen? In de dakgoot? Onder de zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer dan

10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Werkwijze

Voorkomen van overlast

Werkwijze

In Nederland zijn er verschillende vogelsoorten die overlast veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan duiven, kraaien, meeuwen en kauwen. De vogels nestelen zich onder de dakpannen of onder de zonnepanelen. Vogelwering is een diervriendelijke manier om overlast te verminderen, dan wel op te lossen. We komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen en een passende strategie te bepalen.

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Wering aanleggen

Voor iedere locatie

Soorten vogelwering

We passen het soort vogelwering volledig aan op uw locatie, uw situatie en het type vogel waar u overlast van ervaart. Er zijn verschillende soorten vogelwering mogelijk, zoals:

  • Vogelpennen
  • Netwering
  • Schrikwering
  • Draadsysteem
  • Vogelschroot
  • Wering d.m.v. geluid
  • Wering d.m.v. een laser
  • Wering d.m.v. een flashlight
  • Wering d.m.v. electro-magnetisch veld (wij zijn een erkend Flock Off installateur)
  • Wering d.m.v. beweging

Offerte aanvragen

Vogels onder de zonnepanelen

De perfecte schuilplaats voor vogels

Vogels onder de zonnepanelen

De ruimte tussen het dak en de zonnepanelen is een ideale nestelplek voor vogels. Daar zitten ze namelijk perfect verscholen. Maar vogels onder de zonnepanelen zorgen voor veel overlast. Ze kunnen uw zonnepanelen beschadigen, zorgen voor geluidsoverlast, vergroten de kans op brand en beperken de ventilatie onder de zonnepanelen. Met de juiste vogelwering voorkomt u nestelende vogels onder uw zonnepanelen. Neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71