Ongedierte verjagen Pestis Imperium

Pestis imperium

Ongedierte verjagen

Ervaart u overlast van diersoorten die verjaagd kunnen worden? Het verjagen van dieren valt onder faunamanagement. Pestis imperium is hierin gespecialiseerd. Aan het verjagen van dieren zitten verschillende wet- en regelgevingen vast. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen Spoedgeval? Klik hier
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Dieren die verjaagd kunnen worden

Verjagen van dieren

Dieren die verjaagd kunnen worden

Er zijn meerdere diersoorten die verjaagd kunnen worden, veelal worden vogels verjaagd. Maar ook andere diersoorten kunnen verjaagd worden. Soms mag dat het hele jaar door, bij andere diersoorten is dat alleen bij overlast of in een specifieke situatie. Bij het verjagen van dieren zal Pestis imperium altijd kijken naar de huidige dierstand alvorens te besluiten het dier te gaan verjagen. Dit komt met regelmaat voor bij konijnen. Wanneer de konijnenstand te laag is, zal Pestis imperium niet gaan verjagen. Dieren die verjaagd kunnen worden zijn:

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons op via: 085 – 066 70 71

De verschillende verjagingstechnieken

Hoe wij verjagen

De verschillende verjagingstechnieken

Verjagen gebeurt (behalve bij vogels) veelal met een fret of met een hond. Soms is verjagen ook mogelijk door verschillende verjagingstechnieken. Enkelen technieken die mogelijk zijn:

  • Schrikwering
  • Verjagen d.m.v. geluid
  • Verjagen d.m.v. een laser
  • Verjagen d.m.v. flashlight
  • Verjagen d.m.v. een elektromagnetisch krachtveld (wij zijn een erkend Flock Off installateur)
  • Verjagen d.m.v. beweging

Offerte aanvragen

Wanneer de overlast blijft terugkomen

Terugkerende overlast

Wanneer de overlast blijft terugkomen

Bij een overlastsituatie wordt altijd gekeken naar de gehele omgeving. Wanneer wij de situatie in kaart brengen, zal er worden gekeken of de omgeving onaantrekkelijk gemaakt kan worden of dat wering mogelijk is. Bij terugkerende diersoorten, zal de overweging gemaakt moeten worden of de overlast ‘geaccepteerd’ moet worden of dat andere maatregelen nodig zijn. Hierbij kan bij enkele schadesoorten gekozen worden om de dieren af te schieten. Bij afschieten zit er strenge regelgeving aan vast. Pestis imperium werkt met jagers die veel ervaring hebben en over de juiste papieren beschikken. Ontheffingen worden aangevraagd indien dit nodig is.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71