Duiven verjagen

Pestis imperium

Duiven verjagen

In Nederland zijn er verschillende soorten duiven. Pestis imperium helpt u bij het ontdekken van welke soort duif u heeft en wat er specifiek nodig is voor deze soort. Veel mensen denken dat duivenpinnen tegen alle soorten duiven en andere vogelsoorten werkt. Helaas is dat niet zo. Daarnaast werkt een methode mogelijk wel op uw soort duif maar zit er in de buurt nog andere vogelsoorten waarbij de methode niet werkt. Wilt u een oplossing die werkt in uw situatie? Neem gerust contact met ons op.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Overlast van duiven

Ziekteverwekkers

Overlast van duiven

Duiven worden ook wel ‘vliegende ratten’ genoemd. Deze naam hebben ze niet voor niks. Duiven zijn dragers van verschillende bacteriën en virussen. Een aantal ziekten die gelinkt kunnen worden met duiven:

  • Ornithosis
  • Vlektyfus
  • Toxoplasmose
  • Paramyxovirus
  • Arhovirus
  • Schimmelziektes Cryptococcosis en Histoplasmosis

Ook hebben duiven de gewoonte om steeds op dezelfde plek terug te keren. Daar laten ze hun uitwerpselen vallen. In totaal produceert één duif 12 tot 14 kg uitwerpselen per jaar.

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Oplossingen voor duivenoverlast

Weren, verjagen of vangen

Oplossingen voor duivenoverlast

Er zijn meerdere oplossingen beschikbaar om overlast door duiven tegen te gaan. Soms is één methode voldoende, soms wordt er een combinatie gemaakt van meerdere methoden, zoals:

Offerte aanvragen

Werkwijze duivenoverlast

Snel en veilig van duiven af

Werkwijze

Wij komen bij u op locatie om de situatie in kaart te brengen. Op basis daarvan bepalen we de strategie om de duivenoverlast te verhelpen. We bieden een passende oplossing om de overlast voor nu én in de toekomst te verhelpen.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71