Konijnen vangen

Pestis imperium

Konijnen vangen

Pestis Imperium is specialist in faunamanagement. Konijnen vangen is daar onderdeel van. Wij vangen, weren en verjagen konijnen om overlast te voorkomen of te verminderen. Zo voorkomt of vermindert u knaag- en graafschade. We bieden een passende oplossing voor iedere locatie.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Overlast van konijnen

Graven en knagen

Overlast van konijnen

Bent u ‘s ochtends vroeg wel eens langs een weiland gereden? Of over de dijk? Dan heeft u vast wel eens wilde konijnen gezien. Wilde konijnen kunnen voor veel overlast zorgen. Denk bijvoorbeeld aan verzakking in de grond door het graven van gangen of schade aan gemeente tuinen en boomkwekerijen. Konijnen planten zich razendsnel voort! Wilt u de konijnen vangen? Neem dan contact met ons op. We lossen het probleem graag voor u op!

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Werkwijze konijnen vangen

Altijd een passende oplossing

Werkwijze

Heeft u overlast van konijnen? We komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Op basis daarvan bepalen we een passende strategie om de konijnen te vangen, verjagen en weren. Bij het verjagen van konijnen zetten we onze zeer gewaarde jager DJ in. Deze fret is getraind om te fretteren en jaagt de konijnen uit hun holen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen

Een snelle en effectieve oplossing

We helpen u graag!

Een snelle en effectieve oplossing

Net als mollen en muizen kunnen konijnen voor veel overlast zorgen. Het vangen van konijnen dient professioneel aangepakt te worden. Pestis Imperium helpt u bij het vangen van konijnen op onder andere begraafplaatsen, sportvelden en weilanden. Heeft u hulp nodig? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag zo snel en zo effectief mogelijk.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71