Vogels verjagen

Pestis imperium

Vogels verjagen

Pestis imperium is specialist op het gebied van vogeloverlast. Heeft u overlast van vogels? Wij bieden altijd een maatwerkoplossing voor ieder type overlast en ieder soort vogel. Last van vogels onder de dakpannen? Onder de zonnepanelen? Op het balkon? In de parkeergarage? Neem gerust contact met ons op.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Werkwijze vogels verjagen

Verjagen of vangen

Werkwijze

In Nederland zijn er verschillende vogelsoorten die overlast veroorzaken. Den bijvoorbeeld aan duiven, kraaien, meeuwen en kauwen. De vogels nestelen onder dakpannen, onder zonnepanelen, in parkeergarages of in winkelcentra. In de meeste gevallen is vogelwering de beste oplossing maar soms is dat niet mogelijk waardoor het verjagen of vangen van vogels de beste methode is.

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Werkwijze vogels verjagen Pestis Imperium

Voor iedere locatie

Werkwijze vogels verjagen

Indien blijkt dat het weren van vogels de meest effectieve manier is in uw situatie, zijn er verschillende soorten van verjagen mogelijk:

  • Verjagen d.m.v. geluid
  • Verjagen d.m.v. een laser
  • Verjagen d.m.v. flashlight
  • Verjagen d.m.v. een elektromagnetisch krachtveld (wij zijn een erkend Flock Off installateur)
  • Verjagen d.m.v. beweging

Offerte aanvragen

Regelgeving rondom vogeloverlast

Opname en uitvoer door de professional

Regelgeving rondom vogeloverlast

Afhankelijk van het soort vogel én locatie waar de overlast plaatsvindt, is er verschillende regelgeving binnen Nederland. Bij sommige vogels mogen we alleen weren, andere vogelsoorten mogen we vangen en in een aantal gevallen is er een ontheffing nodig om iets te mogen uitvoeren. Ook zitten we met het broedseizoen van een vogel waardoor in die periode de vogels niet verstoord mogen worden. De adviseur ter plaatse weet precies wat wel en niet mag bij de type vogel en type overlast bij u op locatie. U ontvangt uitleg over de mogelijkheden én onmogelijkheden en afhankelijk daarvan wordt er een plan gemaakt. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71