Bedwantsen bestrijden

Pestis imperium

Bedwantsen bestrijden

Pestis imperium gaat nauwgezet te werk wanneer het aankomt op bedwantsen. Het zijn namelijk hardnekkig en snelle beestjes die moeilijk te bestrijden zijn. Bedwantsen bestrijden doen we vooral bij hotels, vakantieparken, migrantenlocaties en particulieren.

Contact Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Overlast van bedwantsen

Klachten van bedwantsen

Overlast van bedwantsen

Van deze kleine diertjes kunt u flink overlast hebben. Wanneer u ligt te slapen komen deze diertjes tevoorschijn om zich te voeden met uw bloed. Het gevolg is duidelijk:

  • Erge jeuk
  • Rode vlekken op de huid
  • Kleine rood/bruine vlekjes op uw beddengoed

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Bedwantsen verspreiden snel

Snel en hardnekkig

Bedwantsen verspreiden snel

Bedwantsen houden niet van licht en zijn goed in zich verstoppen. U zult ze dan ook niet snel vinden. Ze verstoppen zich op donkere plekjes tussen de naden en kieren van uw matras, hoofdeinde, achter plinten, in meubilair en stopcontacten. Ook zijn ze erg snel waarbij ze zich door naden, kieren en leidingen verder kunnen verspreiden. Bijvoorbeeld naar andere (slaap)kamers of zelfs de buren.

Offerte aanvragen

Werkwijze bedwantsen bestrijden

Altijd een passende oplossing

Werkwijze

Denkt u overlast te hebben van bedwantsen? We komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Bedwantsen zijn zeer moeilijk te bestrijden maar het is niet onmogelijk. Op basis van wat we aantreffen bepalen we een passende strategie om van de bedwantsen af te komen. Vaak wordt een combinatie van bestrijdingstechnieken gebruikt. Ga vooral niet zelf aan de slag met bedwantsen bestrijden, u loopt grote kans om deze diertjes verder door uw huis te verspreiden.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71