Pestis Imperium ongediertebestrijding

Het team

×
Marco van Hunen

Vakidioot

Marco van Hunen

Heeft u een plaagdierprobleem? Dan is Marco de beste man voor het werk. Marco is een échte vakidioot. Hij is een allrounder in bijna alle plaagdieren. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in faunamanagement, met name op gebied van vogelwering. Ook is hij gediplomeerd Adviseur Houtbescherming voor problemen met houtaantastende insecten en zwammen. Lastige situaties zijn een uitdaging voor hem zodat hij weer zijn creatieve brein mag aanspreken voor een echte maatwerkoplossing.

Neem contact op

Tessa van der Waal

Regeltante

Tessa van Hunen – van der Waal

Tessa regelt alles achter de schermen van Pestis imperium. Zij zorgt ervoor dat de uitvoering en afwikkeling van het werk goed geregeld is. Dat gaat van de planning tot bestellingen en certificeringen. Inmiddels heeft ook Tessa haar volledige papieren behaald als bestrijdingstechnicus en kunt u haar tegenkomen op uw locatie.

Naast haar werk bij Pestis imperium, voert zij ook werkzaamheden uit voor brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland. Daardoor is ze altijd op de hoogte van ontwikkelingen in de branche of in de wet- en regelgeving. En heeft zij veel contacten met andere bestrijders waar Pestis imperium mee samenwerkt.

Neem contact op

Over ons

Wild van wild

Ralf van Soest

Ralf is al jaren een ervaren jager. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met de jacht en is daarvoor vaak in Duitsland te vinden. Zoals je als bestrijdingstechnicus verantwoordelijk bent voor een goede balans in flora en fauna, ben je dat als jager ook. Doordat Ralf zo gefascineerd was met het gedrag van dieren en hoe zij in de natuur leven, heeft hij in 2021 besloten om zijn diploma als bestrijdingstechnicus te halen om zo iedere dag bezig te kunnen zijn met de fauna waarin we leven.

Neem contact op

Over ons

Onze Freek Vonk

Sander van Tongeren

Sander houdt als hobby al jaren allerlei slangen. Ook is hij betrokken bij diverse reptielenverenigingen. Sinds 1 maart 2023 is Sander bij ons in dienst om ook in zijn werk bezig te zijn met dieren. Hij kent al veel Latijnse, wetenschappelijke namen en is druk bezig met zijn reis binnen ons vakgebied. U kunt Sander aan de telefoon krijgen maar hij bezoekt ook klanten op locatie.

Neem contact op

Over ons

De Jack Russell

Jack

Doordat de roep om minder dierenleed en minder inzet van biocide steeds groter wordt, heeft Jack ons versterkt in de zomer van 2022. Jack is als pup bij ons gekomen en is getraind in het opsporen en vangen van ratten. Door Jack kunnen ratten (nesten) snel opgespoord worden waardoor ons werk doelgerichter kan worden uitgevoerd. Jack wordt alleen ingezet op locaties waar dit mogelijk is.

Neem contact op

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Pestis Imperium is er écht voor u

Beschikking over de juiste papieren

Medewerkers met de juiste papieren (en meer)

Wanneer een medewerker bij u over de vloer komt, dan beschikt hij of zij altijd over de juiste papieren. U kunt hier altijd naar vragen bij binnenkomst. Alle medewerkers hebben naast hun verplichte licentie ook allerlei aanvullende scholingen gedaan. Enerzijds is dit wettelijk verplicht maar de medewerkers van Pestis imperium volgen méér opleidingen dan de wettelijke verplichting. Waarom? Omdat nieuwe ontwikkelingen bijgehouden moeten worden. Indien we een specifieke vraag krijgen waarvan de laatste nascholing enkele jaren geleden is, zal er een nieuwe nascholing gevolgd worden om op de hoogte te zijn van de allerlaatste ontwikkelingen.

Offerte aanvragen

Betaling en facturatie

Integrated Pest Management

Bedrijfscertificering

Pestis imperium is IPM-Knaagdieren gecertificeerd. Dit houdt in dat niet alleen onze bestrijders beschikken over de juiste papieren aangaande de beheersing van ratten en muizen maar ook dat we als bedrijf de juiste procedures volgen, beschikken over de juiste materialen, nadenken over het voorkomen en beperken van dierenleed en het milieu.

Integrated Pest Management

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71