Over ons

Pestis imperium

Over ons

Pestis imperium is ontstaan uit een drive om een verschil te maken. Om onze opdrachtgevers daadwerkelijk te ontzorgen. Dit doen we door contact te houden. Transparant en eerlijk te zijn. Maar ook door zo laagdrempelig als mogelijk te zijn. We zijn 7 dagen per week bereikbaar via de mail, telefoon en/of app.

Ongediertebestrijding Offerte aanvragen
×
Pestis Imperium is er écht voor u

Maatwerk

Pestis imperium is er écht voor u

Om zekerheid te bieden, komen we bij voorkeur met een standaard interval een controle uitvoeren. Maar moet er opgeschaald worden of is er een acute situatie, dan zorgen we ervoor dat we direct aan de slag gaan om de overlast zo snel mogelijk te laten verminderen. En wanneer er geen overlast meer is, schalen we gewoon weer af. Makkelijk toch?

Offerte aanvragen

Met wie heeft u contact?

Onze medewerkers

Met wie heeft u contact?

Heeft u een plaagdierprobleem? Dan staat het team van Pestis imperium voor u klaar voor een snelle en effectieve bestrijding. Onze bestrijders beschikken over de juiste papieren en, als bedrijf volgen we altijd de juiste procedures, beschikken over de juiste materialen, en denken na over het voorkomen en beperken van dierenleed en het milieu.

Ons team

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Historie Pestis Imperium

De start

Historie

Marco, oprichter van Pestis imperium, was lange tijd bij een paar verschillende bedrijven in loondienst geweest maar kon zich steeds minder vinden in bedrijfsmodellen waarbij omzet en winst belangrijker waren dan het probleem van een klant écht op te lossen. Dit vak kies je namelijk niet als geld je belangrijkste drijfveer is.

Marco en Tessa besloten samen een bedrijf te starten dat nét dat stapje verder zou zetten voor de klant. Waar het probleem centraal stond en niet de winst. In 2019 werden daarvoor de eerste plannen gemaakt. Door de coronalockdown gingen de plannen helaas de koelkast in.

In augustus 2020 kwamen er telefoontjes binnen van bedrijven die klant wilden worden. Dit zorgde ervoor dat de plannen weer uit de koelkast gehaald werden en Pestis imperium ingeschreven werd bij de KvK op 14 september 2020.

Neem contact op

Visie

Mens en dier vullen elkaar aan

Visie

Wij passen duurzaam en verantwoord plaagdiermanagement vanuit de gedacht dat mens en dier elkaar aanvult. We gebruiken zo min mogelijk gifstoffen om plaagdieren onder controle te krijgen en zijn steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om deze visie uit te blijven dragen.

Neem contact op

Missie

Onze missie

Missie

Onze kernwaarden definiëren ons en dit zult u merken in ons handelen.

  • Kennis: Door onze kennis te delen, begrijpt u waarom er overlast is of kan komen én wat er tegen te doen is.
  • Meedenken: Met een passende oplossing voor elke situatie, óók als er wijzigingen aankomen in productie, (ver)bouw en de omgeving.
  • Betrokkenheid: Begrijpen wat belangrijk is voor u en zo ondersteunend zijn in het proces.
  • Flexibiliteit: We bewegen mee met uw vraag.
  • Oplossingsgericht: Een oplossing waardoor niet alleen nu het probleem getackeld wordt maar ook voor de toekomst.
  • Persoonlijk: Altijd een vast aanspreekpunt
  • Ontzorgen: U weet waar u aan toe bent.

Neem contact op

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71