Ongediertebestrijding nodig?

Pestis imperium

Ongediertebestrijding nodig?

Ervaart u overlast van ongedierte? Dan is het tijd om hier maatregelen tegen te nemen. Pestis imperium helpt u hier graag bij.

Offerte aanvragen Spoedgeval? Klik hier
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Meest gekozen

Ongediertebestrijding

Ratten en muizen

Geef ratten en muizen geen kans

Ratten en muizen

Bestrijding van ratten en muizen wordt uitgevoerd volgens Integrated Pest Management. Pestis imperium is hiervoor gecertificeerd en ontvangt jaarlijks een audit. Hierdoor weer u zeker dat onze aanpak integraal is, specifiek op uw locatie is gebaseerd en dat u goed weet welke risico’s aanwezig zijn en hoe u ze kunt verkleinen of wegneemt.

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons op via: 085 – 066 70 71

Insecten

Ieder insect een andere aanpak

Insecten

Bestrijding van insecten is afhankelijk van het type insect. Zo hebben mieren, bedwantsen, kakkerlakken, muggen, rioolvliegjes, vlooien, wespen en houtaantastende insecten allemaal een andere aanpak nodig. Neem contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken.

Offerte aanvragen

Faunabeheer

Grovere maatregelen

Faunabeheer

In de basis geldt; alles dat groter is dan een rat of muis, valt onder faunabeheer. Zo kunt u denken aan overlast door vogels, konijnen, hazen en vossen. In deze gevallen is verjagen of wering plaatsen de oplossing die geschikt en toegestaan is. In specifieke gevallen kunnen we de dieren vangen of afschieten. Aan faunabeheer zit strenge regelgeving vast. Neem contact met ons op om te kijken wat mogelijk is in uw situatie.

Offerte aanvragen

Preventie

Voorkomen voor de toekomst

Preventie

Natuurlijk kunnen we ongediertebestrijding uitvoeren maar we kijken op locatie direct welke maatregelen genomen kunnen worden om herhaling in de toekomst te verkleinen. Hierbij valt te denken aan:

  • Natuurinclusief beheer
  • Weringstechnieken
  • Verjagingstechnieken

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71