Ratten bestrijden

Pestis imperium

Ratten bestrijden

Heeft u overlast van ratten? Dan is het tijd om de ratten te bestrijden! Pestis imperium zorgt voor een oplossing die ook op lange termijn gegarandeerd succesvol is. Pestis imperium verzorgt het rattenbeheer voor onder andere de foodsector, transport & logistiek, MKB, afvalverwerkers, woningcorporaties en instellingen.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Overlast van ratten

Knagen en graven

Overlast van ratten

Ratten zijn een bedreiging voor de volksgezondheid maar ook voor vee doordat ze veeziekten kunnen verspreiden. Ze bevuilen voedselvoorraden en veroorzaken knaagschade aan (verpakkings)materialen, hout, isolatiematerialen en kabels. Bij kabels kunnen er storingen en kortsluiting optreden met brandgevaar als gevolg. Bruine ratten kunnen ook verzakkingen veroorzaken met hun graafwerk. Belangrijk dus om ratten snel te bestrijden. Wij helpen u veilig ratten buiten de deur te houden of anders te bestrijden.

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Waarom ratten bestrijden?

Voorkomen is beter dan genezen

Waarom ratten bestrijden?

Het tijdig bestrijden van ratten op bijvoorbeeld scholen, verzorgingstehuizen, opvangcentra en horecagelegenheden is erg belangrijk. Pestis Imperium biedt bedrijfsmatige oplossingen om de rattenplaag onder controle te krijgen. Zo voorkomt u:

  • Gezondheidsklachten door bacteriën en ontlasting
  • Schade aan bekabeling, voedselvoorraad of andere inventaris
  • Verzakkingen
  • Een slecht imago
  • Ongemak op de werkvloer
  • Wij stemmen het bestrijdingsplan op iedere locatie af. Veiligheid staat altijd voorop!

Offerte aanvragen

Werkwijze ratten bestrijden

Duurzaam beheer van ratten

Werkwijze

Wij komen bij u op locatie om de situatie in kaart te brengen. Op basis daarvan bepalen we de strategie en het Plan van Aanpak om de rattenoverlast te verhelpen. We werken volgens Integrated Pest Management. Hierdoor weet u zeker dat u niet alleen nu wordt geholpen met de rattenbestrijding maar dat er duurzame oplossingen worden aangedragen om overlast in de toekomst te verminderen via onze werkwijze

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71