Pestis Imperium ongediertebestrijding

Werkwijze

×
Onderzoek ongedierte

Inspectie uitvoeren

Onderzoek

Pestis imperium begint met een onderzoek om een beeld te krijgen van de situatie. We willen antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is er aan de hand?
  • Met welke diersoort hebben we te maken?
  • Wat is de oorzaak?

Wanneer we deze informatie hebben maken we een plan van aanpak en bespreken dit met u. Indien mogelijk beginnen we direct met het nemen van maatregelen.

Bent u een particulier? Dan kunt u de kosten direct betalen per pin of contant. Bij zakelijke klanten of bepaalde diersoorten (zoals houtworm, zwam, steenmarters of vogels) wordt een vervolg afgesproken zoals een offerte of opdrachtbevestiging.

Offerte aanvragen

Uitvoering van de werkzaamheden

Aan de slag

Uitvoering van de werkzaamheden

Er wordt met u een datum ingepland voor de werkzaamheden. De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals beschreven in de offerte of opdrachtbevestiging. Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Online dossier

Altijd weten wat er speelt

Online dossier

Voor onze contractklanten wordt een dossier aangelegd. U kunt hier inloggen met de inloggegevens die u van ons heeft ontvangen. Zo kunt u altijd terugvinden welke werkzaamheden we hebben uitgevoerd én welke aanbevelingen er zijn om de situatie bij u nóg beter te krijgen. Wordt u gecontroleerd door inspecterende instanties op het gebied van plaagdierbeheersing? U kunt het dossier altijd laten zien aan de inspecteur.

In uw dossier vindt u alle voor u belangrijke informatie terug. Heeft u toch vragen omtrent het dossier? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Betaling en facturatie

Transparante facturatie

Betaling en facturatie

Afhankelijk van de soort werkzaamheden hanteren we diverse betalingsprofielen.

Particulieren: Betalen per bezoek per pin of contant. Indien het een projectmatige opdracht betreft, wordt er gefactureerd zoals beschreven op de offerte of opdrachtbevestiging. Vaak is dit 1 factuur na uitvoer van werkzaamheden.

Zakelijke klanten: Bij monitoringsopdrachten worden opstartkosten na de uitzet van het Plan van Aanpak gefactureerd. De afgesproken terugkerende bezoeken worden maandelijks gefactureerd tenzij anders met u besproken is.

Bij grote projectmatige opdrachten worden 2 facturen verstuurd; 50% vooraf en 50% achteraf. We hanteren een betalingstermijn van 14 dagen tenzij anders met u is afgesproken.

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71