Kakkerlakken bestrijden

Pestis imperium

Kakkerlakken bestrijden

Pestis imperium gaat nauwgezet te werk wanneer het aankomt op het bestrijden van kakkerlakken. Het zijn namelijk beestjes die zich zeer snel voortplanten en moeilijk te bestrijden zijn. Kakkerlakken bestrijden doen we vooral bij de foodsector, hotels, MKB, instellingen en migrantenlocaties.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Overlast van kakkerlakken

Snel en hardnekkig

Overlast van kakkerlakken

Op kakkerlakken zit u niet te wachten. Ze bevuilen voedsel, verslepen smetstoffen zoals salmonellosen, dragen bacteriën en mijten met zich mee en kunnen een onaangename geur verspreiden. De meest voorkomende kakkerlak in ons land is de duitse kakkerlak. Een volwassen vrouwtje leeft maximaal 6 maanden waarin ze gemiddeld 210 eitjes afzet. Ook kunnen ze weken zonder voedsel en verstoppen zich in naden en kieren. Ze houden van warmte waardoor ze vaak in ovens en koelkasten te vinden zijn.

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Werkwijze kakkerlakken bestrijden

Altijd een passende oplossing

Werkwijze

Heeft u overlast van kakkerlakken? We komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Kakkerlakken zijn moeilijk om te bestrijden maar het is niet onmogelijk. Op basis van wat we aantreffen bepalen we een passende strategie om van de kakkerlakken af te komen. De meest voorkomende technieken zijn:

  • Natte behandeling
  • Gelbehandeling
  • Nevelbehandeling

Offerte aanvragen

Kakkerlakken in de foodsector

Ook in de foodsector

Kakkerlakken in de foodsector

Zit u in de foodsector en heeft u daar kakkerlakken? Afhankelijk van de grootte van de overlast wordt er een passende oplossing geboden rekening met eventueel andere technieken. In een Plan van Aanpak wordt duidelijk welke maatregelen er getroffen worden op bouwkundig, organisatorisch en hygiënisch vlak. Daarbij is het uitgangspunt altijd uw geldende certificeringen zoals IFS, BRC, etc. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71