Rioolvliegjes bestrijden

Pestis imperium

Rioolvliegjes bestrijden

Rioolvliegjes worden ook wel motmuggen, motvliegje of aalputmotje genoemd. Rioolvliegjes bestrijden gebeurt door de oorzaak op te sporen en deze te saneren/repareren. Bij een eventuele restoverlast kunnen bestrijdingsmiddelen worden ingezet. Pestis imperium doet dit voor instellingen, fabrieken, leegstandsbeheer, MKB en particulieren.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Overlast van rioolvliegjes

Hinderlijk

Overlast van rioolvliegjes

Rioolvliegjes worden opgemerkt doordat ze vaak in grote aantallen aanwezig zijn. De rioolvliegjes kunnen bacteriën overbrengen en zijn vooral door hun grote aantallen hinderlijk. De oorzaak is aanwezig waar stilstaand of bevuild water aanwezig is. Ook in rottend organisch materiaal kunnen rioolvliegjes zich goed ontwikkelen. De oorzaak is niet altijd makkelijk op te sporen. Dit kan Pestis imperium voor u doen. Wilt u van de rioolvliegjes af, neem dan contact met ons op!

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Werkwijze rioolvliegjes bestrijden

Oorzaak vinden

Werkwijze

Heeft u overlast van rioolvliegjes? De eerste stap is om de oorzaak te vinden. Hiervoor komen we bij u op locatie en voeren een inspectie uit. Afhankelijk van de oorzaak maken we een plan om de oorzaak te verwijderen of te repareren. Vaak voorkomende oorzaken zijn:

  • Kapot riool
  • Stilstaand water in leidingen
  • Bloembakken

Nadat de oorzaak is gevonden, werken we vaak samen met betrokken partijen zoals een aannemer of een loodgieter. Nadat de oorzaak verholpen is, is er in een enkel geval nog een behandeling met biocide nodig. Dit wordt bekend tijdens de inspectie.

Offerte aanvragen

Monitoring en bouwkundige staat van het gebouw

Oorzaak verwijderen

Monitoring en bouwkundige staat van het gebouw

Nadat de oorzaak gevonden is, kan er in een aantal gevallen monitoring plaatsvinden. Zeker bij een oud gebouw of een constructiefout, is het mogelijk dat er meerdere oorzaken zijn. Door de hoeveelheid rioolvliegjes te monitoren, wordt duidelijk of er nog een oorzaak is en hoe snel de overlast verminderd. Deze monitoring wordt nogal eens meegenomen bij ons contractklanten, waar we al monitoren voor ratten of muizen.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71