Bloedluis bestrijden

Pestis imperium

Bloedluis bestrijden

Pestis imperium is specialist in bloedluis bestrijden. Vogelmijt, of vogel-luismijt, wordt in de volksmond bloedluis genoemd. Heeft u overlast van bloedluis? Pestis imperium biedt u een (maatwerk)oplossing. Pestis imperium werkt voor onder andere particulieren waar de bloedluis vaak te vinden is.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Overlast van bloedluis

Bijten en jeuk

Overlast van bloedluis

Bloedluis is altijd op zoek naar bloed van vogels. Maar wanneer een nest leeg staat, dringen zij woningen binnen op zoek naar nieuw bloed. Ook al kan bloedluis ziekten overbrengen op vogels, is het niet bekend dat ze dit ook bij de mens doen. Wel kan bloedluis de mens bijten waardoor ernstige jeuk ontstaat. Wilt u van de bloedluis af? Neem dan contact met ons op. We lossen het probleem graag voor u op!

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Werkwijze bloedluis bestrijden

Altijd een passende oplossing

Werkwijze

Heeft u overlast van bloedluis? We komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. We gaan op zoek naar de oorzaak en maken een plan om de bloedluizen te bestrijden. Na bestrijding is het zaak om te voorkomen dat er in de toekomst opnieuw overlast ontstaat. Hiervoor bieden we oplossingen waar u wat aan heeft.

Offerte aanvragen

Vogelwering

Oorzaak verwijderen

Vogelwering

Overlast van bloedluis gaat vaak gepaard met vogeloverlast. Met de juiste vogelwering voorkomt u nestelende vogels. Hiermee voorkomt u vogeloverlast en een nieuwe besmetting van bloedluis in de toekomst, twee vliegen in één klap! Neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71