Muizen bestrijden

Pestis imperium

Muizen bestrijden

Heeft u overlast van muizen? Dan is het tijd om de muizen te bestrijden! Pestis imperium zorgt voor een oplossing die ook op lange termijn gegarandeerd succesvol is. Pestis imperium werkt voor onder andere de foodsector, transport & logistiek, MKB, woningcorporaties en instellingen.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Overlast van muizen

Snel en veilig muisvrij

Overlast van muizen

Muizen houdt u natuurlijk het liefst buiten de deur. Ze knagen aan van alles, van kabels tot voedsel. En door hun behendigheid lopen ze met gemak over muren en wurmen ze zich door gaatjes van slechts een halve centimeter! Ze planten zich razendsnel voort en dragen veel bacteriën bij zich. Belangrijk dus om de muizen snel te bestrijden. Wij helpen u snel en veilig van de muizenplaag af.

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Waarom muizen bestrijden?

Voorkomen is beter dan genezen

Waarom muizen bestrijden?

Het tijdig bestrijden van muizen op bijvoorbeeld scholen, verzorgingstehuizen, opvangcentra en horecagelegenheden is erg belangrijk. Ook muizenwering is van belang om te voorkomen dat muizen in de toekomst weer binnenkomen. Pestis Imperium biedt bedrijfsmatige oplossingen voor snelle controle over de muizenplaag. Zo voorkomt u:

  • Gezondheidsklachten door bacteriën en ontlasting
  • Schade aan bekabeling, voedselvoorraad of andere inventaris
  • Een slecht imago
  • Ongemak op de werkvloer

Wij stemmen het bestrijdingsplan op iedere locatie af. Veiligheid staat altijd voorop!

Offerte aanvragen

Werkwijze muizen bestrijden

Snel en veilig van muizen af

Werkwijze

Wij komen bij u op locatie langs om de situatie in kaart te brengen. Op basis daarvan bepalen we de strategie om de muizenoverlast te verhelpen. Indien gewenst gaan we direct aan de slag met de maatregelen. Zo komt u namelijk het snelst van de overlast af. We bieden een passende oplossing op basis van Integrated Pest Management voor iedere muizenplaag en gaan altijd discreet te werk.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71