Mollen bestrijden

Pestis imperium

Mollen bestrijden

Mollen bestrijden is één van onze specialisaties. Wij vangen de mollen weg om de overlast te verminderen. Zo vermindert u graafschade en kunnen maaiers uw terrein blijven maaien. Voor ieder terrein maken wij een passende oplossing, óók voor natuurinclusieve gebieden. Pestis imperium onderhoudt grote terreinen voor het waterschap, landgoederen en weilanden.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Overlast van mollen

Graven en molshopen

Overlast van mollen

Rijdt u wel eens langs bermen? Weilanden? Of een industrieterrein? Dan ziet u vast regelmatig vele molshopen. Mollen kunnen voor veel overlast zorgen. Denk bijvoorbeeld aan verzakkingen in de grond of sportvelden door het graven van gangen of aan kapotte maaiers wanneer er gemaaid wordt in een terrein vol molshopen. Bij een teveel aan molshopen of verzakkingen weigeren steeds meer maaiers te maaien. Ook is mollenoverlast een vaak terugkerend probleem door de gezonde grond waar ze in verblijven. Wilt u een maaibaar of glad terrein? Neem dan contact met ons op. We maken afhankelijk van uw wens een plan om overlast door mollen te beheren.

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Werkwijze mollen bestrijden

Altijd een oplossing

Werkwijze

Heeft u overlast van mollen? We komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Daarbij wordt bepaald wat u wilt. Is het een natuurgebied waar alleen 2x per jaar gemaaid wordt en daarvoor moeten de mollen weg? Heeft u een strak gazon waar geen mollen in mogen komen? Of heeft u een mix van verschillende landschappen? Neem dan contact met ons op. We maken graag een op maat gemaakt beheerplan.

Offerte aanvragen

Een gifloze en effectieve oplossing

We helpen u graag!

Een gifloze en effectieve oplossing

Net als konijnen en ratten kunnen mollen voor veel overlast zorgen. Mollen keren vaak terug in het terrein waardoor beheer noodzakelijk is. Andere aspecten als waterstand en voortplanting van mollen worden meegenomen. Pestis imperium helpt u bij het gifloos beheren van de mollenstand op onder andere begraafplaatsen, sportvelden, landgoederen en weilanden. Heeft u hulp nodig? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag met een gifloze en effectieve oplossing.

Offerte aanvragen

Waarom we geen mollentabletten gebruiken

mollentabletten

Waarom we geen mollentabletten gebruiken

Er zijn ook mollentabletten op de markt. Deze tabletten mogen alleen gebruikt worden door iemand die beschikt over een geldige licentie mollen- en woelratten. Pestis imperium heeft bewust de keuze gemaakt om onze licentie niet meer te verlengen. Dit hebben we gedaan omdat:

  • De tabletten bestaan uit fosforwaterstof. Het gas dat hierbij vrijkomt is óók voor mensen dodelijk.
  • Bij acuut contact (zoals aanraking met de huid of opname door de mond) is de giftigheid vergelijkbaar met blauwzuurgas.
  • Bij chronisch contact is het ook giftig. We willen onze medewerkers en klanten daarom beschermen.
  • Fosforwaterstof is brandbaar.
  • De tabletten en het bijhorende doseerapparaat mogen niet in de auto vervoerd worden.
  • Gebruik mag alleen in hele specifieke gevallen en niet op locaties waar veel mensen komen (zoals sportvelden).
  • Klemmen werken net zo effectief met minder nadelige gevolgen.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71