Pestis imperium bijen bestrijden

Pestis imperium

Bijen bestrijden

Ervaart u overlast van bijen? Pestis imperium zal bij voorkeur geen bijen bestrijden. Toch is het soms noodzakelijk. Pestis imperium zal in dat geval het bijennest bestrijden en direct ter plaatse beoordelen of, en welke, er maatregelen getroffen kunnen worden om overlast in de toekomst te voorkomen.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Overlast van bijen

Hulp bij gevaarlijke situaties

Overlast van bijen

Bijen geven over het algemeen weinig tot geen overlast. Helaas willen deze dieren soms op plekken gaan zitten waar een imker niet bij kan en waar de bijen voor een gevaarlijke situatie zorgen, zoals wanneer er sprake is van een allergie. In dat geval zorgt Pestis imperium voor een snelle en passende oplossing.

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Werkwijze bijen bestrijden

Altijd een passende oplossing

Werkwijze

Allereerst zullen we telefonisch uw melding doorspreken. Indien bijen zorgen voor een gevaarlijke situatie, komen wij op locatie om de situatie in kaart te brengen. We zullen in eerste instantie kijken naar alternatieven voor de bijen (zoals het verplaatsen van het bijenvolk) voordat we overgaan tot bestrijding. Wanneer we wel gaan bestrijden, zullen we dat direct gaan doen. Afhankelijk van de situatie is de bestrijding van een bijenvolk vaak met 1 behandeling klaar. In enkele gevallen zijn meerdere behandelingen of destructieve maatregelen nodig.

Offerte aanvragen

Bijen of wespen?

Ga niet zelf aan de slag!

Bijen of wespen?

Veel mensen weten niet goed het verschil tussen bijen, wespen en hoornaars. En ook tussen wespensoorten zitten weer verschillen. Afhankelijk van het soort bij of wesp, zijn maatregelen nodig. Ga niet zelf aan de slag met bijen bestrijden. Een steek op de verkeerde plek kan soms namelijk levensgevaarlijke situaties opleveren. Heeft u hulp nodig? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag zo snel en zo effectief mogelijk.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71