Mieren bestrijden

Pestis imperium

Mieren bestrijden

Overlast van mieren kan in vele gradaties voorkomen. Er zijn meer dan 100 miersoorten in Nederland. Afhankelijk van het miersoort, varieert de schade van minimaal tot grote destructieve schade waarbij muren opengebroken moeten worden of straten verzakken. Er zijn zelfs mieren die voorkeur hebben voor vlees en daardoor wondjes van mensen eten! We helpen u graag met een passende oplossing.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Overlast van mieren

Voorkomen van overlast

Overlast van mieren

Wanneer mieren in de tuin rondlopen, is er vaak weinig aan de hand. Maar komen ze naar binnen of knagen ze het hout van uw gebouw weg, dan wordt dit een ander verhaal. Met zoveel miersoorten, zijn er ook veel verschillende oorzaken waarom ze in een gebouw zitten. Een houtmier zit in vochtig hout. Een lekkage kan dan de oorzaak zijn. Een rode steekmier of zwarte zaadmier kan bijten. Een faraomier kan bacteriën overbrengen. Deze en andere mieren komen op voedsel af. Wat kunt u zelf doen tegen mieren?

  • Sluit naden en kieren af
  • Berg voedsel op in afgesloten bakken
  • Los lekkages spoedig op en droog de plek van de lekkage

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Werkwijze mieren bestrijden

Altijd een passende oplossing

Werkwijze

Heeft u overlast van mieren in uw gebouw? We komen graag langs om de situatie in kaart te brengen. Eerst moet duidelijk worden met welke miersoort we te maken hebben. Daarna maken we een plan om van de overlast af te komen om vervolgens met een behandeling te starten. De behandeling kan bestaan uit:

  • Gelbehandeling
  • Poederbehandeling
  • Granulaat

In het geval het nest in de muur of vloer zit, is het soms noodzakelijk om delen hiervan te verwijderen om bij het nest te komen. Dit proberen we altijd te voorkomen!

Offerte aanvragen

Invasieve exoten

Mediterraan draaigatje

Invasieve exoten

Veel mieren komen van oorsprong in Nederland voor. Maar soms duiken er nieuwe miersoorten op die hier niet van nature voorkomen zoals het mediterraan draaigatje of de spookmier. De bestrijding van het mediterraan draaigatje is lastig en kost heel veel tijd. Wanneer we het vermoeden hebben van deze miersoort, wordt hij altijd opgestuurd ter determinatie. Bij een mediterraan draaigatje zoeken we de samenwerking met het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen en gemeente om deze moeilijke miersoort te kunnen bestrijden.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71