Vliegen bestrijden

Pestis imperium

Vliegen bestrijden

Er zijn veel verschillende soorten vliegen in Nederland. Elke soort kent zijn eigen periode waarin deze actief is of waar hij zich ontwikkelt waardoor het mogelijk is dat u het hele jaar door overlast ervaart. Vliegen hebben allemaal één ding gemeen; ze kunnen bacteriën verspreiden. Hierdoor is het verstandig om vliegen waar mogelijk te weren of te bestrijden. Pestis imperium helpt u te ontdekken met welke vliegensoort u te maken heeft en wat hieraan te doen is.

Spoed? Klik hier Offerte aanvragen
×

Al meer

Dan 10 jaar ervaring

in ongediertebestrijding

Wij zijn in

duurzaam plaagdierbeheer

gespecialiseerd

We werken

snel en effectief

aan lange termijn oplossingen

We zijn

IPM-K gecertificeerd

voor bestrijding

Overlast van vliegen

Verspreiding van bacteriën

Overlast van vliegen

Vliegen zitten overal op, uw eten maar ook op rottend voedsel en uitwerpselen van dieren. De bacteriën blijven op hun poten zitten waardoor ze de bacteriën heel makkelijk verspreiden. Vliegen kennen 4 stadia van ontwikkeling: ei – larve – pop – imago. De eerste 3 stadia kan voorkomen worden door de oorzaak te verwijderen. Afhankelijk van welke vliegensoort, is het in het imagostadium mogelijk te weren, bestrijden of te verminderen.

Offerte aanvragen

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71

Waarom vliegen bestrijden?

Onfris en vervelend

Waarom vliegen bestrijden?

Het tijdig weren of bestrijden van vliegen bij bijvoorbeeld verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en in de foodsector is erg belangrijk. Pestis imperium biedt bedrijfsmatige oplossingen om de huidige overlast te verminderen/te stoppen en nieuwe overlast te beperken of volledig tegen te gaan. Zo voorkomt u:

  • Gezondheidsklachten door bacteriën
  • Schade aan voedselvoorraad
  • Een slecht imago
  • Ongemak op de werkvloer

Wij stemmen het Plan van Aanpak op iedere locatie af. Veiligheid staat altijd voorop!

Offerte aanvragen

Werkwijze vliegen bestrijden

Altijd een oplossing

Werkwijze

Wij komen bij u op locatie om de situatie in kaart te brengen, te bepalen welke vliegensoort overlast veroorzaakt en welke maatregelen daartegen te nemen zijn. Op basis daarvan bepalen we de strategie om de vliegenoverlast te verhelpen. Omdat het maatwerk betreft, kunnen we niet direct aan de slag gaan. Maar na het in kaart brengen van de situatie en uw wensen hierin, kunnen we binnen één week schakelen en zorgen dat de nodige maatregelen genomen worden. Bij spoedsituaties schakelen we al binnen één dag.

Offerte aanvragen

Vliegenlampen

De juiste vliegenlamp

Vliegenlampen

Bij overlast van vliegen worden vaak vliegenlampen geadviseerd. Maar welke vliegenlamp is nu de beste op uw locatie? Is dat een electrocutie- of lijmplaatmodel? Welke kleur licht moet erin? Is LED-verlichting de juiste stap? Hangt de vliegenlamp op de juiste plek? Moet het een design- of regulier model zijn? Allemaal vragen die niet makkelijk te beantwoorden zijn. Pestis imperium heeft een groot assortiment aan vliegenlampen. U krijgt altijd een advies op basis van uw specifieke situatie. Indien gewenst kunt u een abonnement afsluiten voor het onderhoud van de vliegenlampen.

Offerte aanvragen

Wat zeggen onze klanten

Klantervaringen

Review

Pestis imperium heeft zeer deskundig advies gegeven en vervolgens alles in overleg uitgevoerd. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd.

– R. Jansen – Ondernemer

Review

Onze opdrachtgevers ervaren de inspectierondes als prettig, werknemers zijn benaderbaar, prettig in de omgang en accuraat met afspraken.

– DuurzaamNL – Projectleider

Review

Super snel geholpen door Pestis imperium, ben zo blij dat hij meteen kon komen toen ik belde. Vakwerk afgeleverd. Nam de tijd en alles goed uitgelegd. Top service.

– Angelique Matser – Particulier

Review

Keurig vakkundig bedrijf wat zijn afspraken netjes nakomt, de volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van dit bedrijf. Ik ben snel en netjes geholpen.

– B&B Veluwezoom Bosranda

Spoedgeval? Neem contact met ons.

085 – 066 70 71